Iedereen kwam in Treasure langs, van Aat Veldhoen, de Fagels, Annie M.G. Schmid tot prinses Juliana. Ho zette originele gerechten uit de authentieke Chinese keuken op de culinaire kaart van Nederland. Hij experimenteerde ook graag met gerenommeerde Nederlandse chefs. De critici en fans waren laaiend enthousiast over de smaak van de Dim Sum.
De door Man Kin Ho op de kaart gezette Dim Sum werden zo populair dat hij in 1990 een productie-unit opzette in Amstelveen onder de naam Treasure Dim Sum Products BV. Het was gelukt om daar Dim Sum producten fabrieksmatig (op grote schaal) te produceren en toch die bijzondere smaak en geur te behouden. Het werd mogelijk om met een machine veel dunner deeg te maken dan met mensenhanden.
Er kwam veel vraag van grote bedrijven die op events iets anders willen serveren op dan de standaard borrelhappen en bitterballen. Ook klopte al snel KLM en diverse groothandels aan de deur en behoren zij nog steeds tot de afnemers van het eerste uur. Beroemde koks als Cas Spijkers en Joop Braakhekke hadden de Dim Sum van Ho op de kaart staan want Dim Sum past ook erg in de trend naar gezond eten en goede ingrediënten.
Het bedrijf is inmiddels 2x uitgebreid en onder de afnemers bevinden zich groothandels, luchtvaartmaatschappijen, cateraars en andere professionele aanbieders van voedingsmiddelen.