Levering en retourneren 

 

Levering

  • Om de optimale kwaliteit te garanderen, zowel tijdens de productie als het transport, verzenden wij alle orders wekelijks op woensdag.
  • Bestellingen die na woensdag 14:00 geplaatst worden verzenden wij de daaropvolgende woensdag.
  • Wij leveren onze lekkernijen via PostNL, dit duurt gewoonlijk 1-2 dagen (vertragingen bij PostNL voorbehouden).

DmmSmm is niet aansprakelijk voor kwaliteitsverlies van de bestelling indien de klant de in de eerste volzin genoemde verplichting niet nakomt dan wel indien de bezorging om andere redenen die niet aan DmmSmm of de bezorger te wijten zijn niet slaagt.

Retourneren

Voedingsproducten kunnen niet geretourneerd worden.
Voor andere producten, die wel geretourneerd kunnen worden, zijn de verzendkosten voor de klant

Herroepingsrecht

Je hebt totdat veertien dagen zijn verstreken nadat je de bestelling ontvangen hebt, of geacht wordt de bestelling te hebben ontvangen, het recht de koop te ontbinden door middel van een schriftelijke mededeling aan DmmSmm.

De mogelijkheid tot ontbinding bestaat niet voor zover de bestelling bestaat uit producten die:
a) een korte houdbaarheid hebben dan wel vanwege de bederfelijkheid van de producten gekoeld of diepgevroren dienen te worden bewaard;
b) volgens specificaties van de klant vervaardigd zijn;
c) om redenen van gezondheidsbescherming of hygi├źne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken

DmmSmm levert producten die een korte houdbaarheid hebben dan wel vanwege de bederfelijkheid van de producten gekoeld of diepgevroren dienen te worden bewaard; De mogelijkheid tot ontbinding, het herroepingsrecht, is dus niet van toepassing op de Dim Sum producten.

Bij vragen of klachten kun je contact met ons opnemen via samen@dimsummen.nl.