De bereidingstijd is: 15 minuten (Vegan box 27 minuten)
We gaan de volgende producten stomen en bereiden:
- Xiao Long Pao, Kai Shao Mai, Kai Pao
- of uit de Vegan box: So Xiao Long Pao en de So Chan Chu Kai
Voorbereiding
Week de mandjes 15 min.
De bereidingstijd is: 15 minuten (Vegan box 27 minuten)
We gaan de volgende producten stomen en bereiden:
Voorbereiding
Week de mandjes 15 min.
Vul de steelpan voor de helft met water en breng het aan de kook. Ga intussen vast verder met stap 2 en 3.
Plaats het bakpapiertje in de stoommand. Je kunt hier eventueel ook een blaadje sla of Chinese kool voor gebruiken,
Leg de bevroren Dim Sum op het bakpapiertje. Zorg er voor dat de Dim Sum elkaar niet raakt.
Plaats de stoommand met deksel op de steelpan wanneer het water kookt. Laat 12 minuten stomen op hoog vuur maar zorg ervoor dat het vuur wel onder de bodem van de pan blijft.
Haal de stoommand voorzichtig (met ovenhandschoenen of een theedoek) van de steelpan en serveer direct vanuit de stoommand.
Serveer de soya & chilisaus naast het Dim Sum stoommandje.
De bereidingstijd is: 10 minuten
We gaan de volgende producten bakken en bereiden:
Plaats de bevroren Gyoza’s met de gevouwen zijde aan de bovenkant in de koekenpan
met anti-aanbaklaag.
Voeg circa. 100ml water toe in de koekenpan totdat de bodem bedekt is met water.
Dek de koekenpan af met een deksel en plaats het op de hittebron op middelmatig tot hoog vuur.
Doe de deksel na ca. 5 minuten open en laat het overige water verdampen.
Voeg, nadat al het water verdampt is, een scheutje plantaardige olie toe in de pan. Bak de Gyoza’s in de olie in een minuutje mooi goudbruin.
Serveer de soya & chilisaus naast de Gyoza’s.
Op de handleiding uit de Dim Sum “Steam & Share” box vind je een QR-code waarmee je de video’s ook tijdens het bereiden van de Dim Sum op je telefoon kunt bekijken.