Geniet nu ook thuis van onze unieke
Dim Sum Steam & Share box

 

Dim Sum Steam & Share navulboxen

 

Zelf Samenstellen? Dat kan!

Wij zijn DmmSmm!

Als familiebedrijf maken wij al meer dan 30 jaar op ambachtelijke wijze Chinese Dim Sum.

Onze passie voor Dim Sum gaat zo ver dat wij een manier wilden bedenken zodat iedereen in Nederland thuis op een authentieke manier zelf kan dimsummen. Zo is onze unieke Steam & Share box ontstaan, waarin alles zit om een gezellig en lekker dim sum momentje te creëren in je eigen huis.

Laat je verrassen door onze overheerlijke Dim Sum!

dimsummen teken

Steam & Share!

Steam & Share!

Zorgvuldig samengestelde box met compleet Dim Sum pakket voor twee personen.

Zet binnen 30 minuten thuis de ultieme beleving op tafel, compleet met divers assortiment Dim Sum, 2 stoommandjes, 2 dipsausjes, stokjes en Chinese thee.

Bestel nu met korting voor slechts € 32,50 per box, incl. levering aan huis!

Bestel nu

Lekker & Vers

Binnen 8 uur na aankomst worden de verse ingrediënten verwerkt tot Dim Sum, voorgestoomd en ingevroren. Zo garanderen wij de optimale versheid en kwaliteit!

Kwaliteit

Meer dan 30 jaar en twee generaties aan ervaring in de ambachtelijke bereiding van Dim Sum.

Flexibel & Snel

Bewaar de box na ontvangst in de vriezer en maak de Dim Sum klaar wanneer jij er zin in hebt! Rechtstreeks uit de vriezer binnen 30 minuten op tafel.

Hoe Werkt het?

Kies jouw favoriete box uit ons ruime assortiment, Al onze boxen zijn gemaakt om met twee personen van te genieten.

Na je bestelling informeren wij jou over het precieze levermoment. De box wordt diepgevroren geleverd en kun je na ontvangst gelijk in je vriezer bewaren.

Bereidt de Dim Sum rechtstreeks vanuit de vriezer op een moment wanneer jij wilt.

Met onze uitgebreide, maar simpele handleiding kun je helemaal zelf op authentieke wijze de Dim Sum bereiden. Alles wat je nodig hebt zit in de box! Maak de beleving helemaal compleet met de meegeleverde Chinese thee.

De producten kunnen direct uit de diepvries bereid worden. In 15 minuten (Vegan pakket 27 minuten) ben je klaar om lekker te gaan dimsummen.

Dim Sum is meer dan een snackje, het betekent letterlijk ‘het aanraken van het hart’. Onze vader heeft ons geleerd dat het niet alleen draait om het gerecht, maar om de hele beleving. De balans in smaak en structuur, alles moet kloppen. Aan die traditionele filosofie houden wij vast

Jennifer & Koon

请慢用!

Eet Smakelijk!